gratis värdering

Vacker och funktionell hästgård

Skepparp, Skepparpsvägen 28

Boarea
178 m²
Antal rum
6 rok
Areal
15.16 ha
Pris
6 700 000 kr

Vacker och funktionell hästgård med underbart och unikt läge längst Verkeån och Haväng! Totalt övar 15 ha mark! Här finner vi en rymlig boningslänga i vinkel, totalrenoverat stall med 6 boxar (+ ytterligare 1 som är nedmonterad för tillfället) och sadelkammare, samt logbyggnad och garage. Tillsammans skapar de olika byggnaderna en trevlig gårdsformation..

Boningshuset har tre badrum, ett antal sovrum, rymligt kök och tillhörande matrum, samt ett mycket trevligt vardagsrum med tegelgolv, öppet upp i nock och murad eldstad. Vattenburen värme från jordvärmeanläggning! Övriga byggnader är verkligen optimala för dig med hästintresse.

Marken sträcker sig uppe från ett böljande landskap och ner hela vägen till Verkeån och dess naturreservat. Här finner vi tillräckligt med areal för både bete och slåttervall. I norr gränsar gårdens mark till ett stort skogsområde och en kort cykeltur österut ligger havet. En mängd strövområden och ridvägar finns alldeles runt knuten!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/