gratis värdering

Enplansbostad för fritids eller permanent boende - Badrum, kök/allrum och 3 sovrum. 2 enkla gästhus.

Myrestad, Per Skytts väg 6

Boarea
63 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 400 m²
Slutpris
1 700 000 kr

Välkomna till denna välskötta och hemtrevliga bostad på Per Skytts väg. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.
Bostaden är väl omhändertagen, genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - ett kök med öppen planlösning och utgång till uteplats åt väster, badrum med dusch och tre sovrum varav ett av dem är lite mindre än de andra två.
På tomten finns det två enklare gästhus för övernattande gäster. Tomten är belägen på en hörna och är lättskött och ljus med soltimmar stora delar av dagen.
I närområdet finns fina strövområden utmed Skåneleden, inte långt bort finns Drakamöllans naturreservat, Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar och Glimmebodagården. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten.
Här har ni inte långt till havet i öster, ca 10 -15 minuters bilfärd till Juleboda eller Haväng. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.

Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, gästgifveri mm. Lokalförening (bygghandel) i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls. Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn i öster.

Varmt välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/