gratis värdering

Välskött bostad för fritids eller peramanentboende. Flera sovrum, eldstad, inglasat uterum & garage

Södra Lökaröd, Genvägen 7

Boarea
100 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 339 m²
Slutpris
1 900 000 kr

På Genvägen 7 finner vi denna välskötta bostad i 1½ plan med ett naturnära och avslappnande läge. Bostaden är lämplig för såväl permanentboende som fritidsbostad. Den är funktionellt planerad då det finns ett sovrum, toalett, matplats, allrum med eldstad och kök på entréplan. Från allrummet nås det inglasade uterummet med fungerande eldstad. En trappa upp finns fler sovrum och gott om förvaring. Helkaklat badrum med dusch och bastu finns en trappa ner. Fiberanslutning finns.
Till bostaden finns förutom det inglasade uterummet om ca 20 kvm, trädäck, växthus, vedförråd samt isolerat förråd. Det friliggande garaget är isolerat och har utrymme för mindre verkstad samt förvaringsutrymme på vinden.
Lättskött och ljus tomt med soltimmar stora delar av dygnet.

I närområdet finns fina strövområden utmed Skåneleden, inte långt bort finns Drakamöllans naturreservat, Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar och Glimmebodagården. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten.
Här har ni inte långt till havet i öster, ca 10 -15 minuters bilfärd till Juleboda eller Haväng. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.

Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, gästgifveri mm. Lokalförening (bygghandel) i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls. Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn i öster.

Varmt välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/