gratis värdering

Skånelänga i vinkel med tillhörande f.d. stall, ca 2 ha betesmark & en separat tomt ingår i priset!

Ljunglyckorna, Ljunglyckevägen 39

Boarea
304 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
23 701 m²
Slutpris
2 650 000 kr

Upplev lugnet i denna naturskönt belägna fastighet på vackra Ljunglyckorna, en riktig pärla på Österlen!
Vattenburen golvvärme finns i stora delar av nedre plan via energisparande jordvärmeanläggning. Öppet upp i nock med synliga bjälkar ger ett luftigt och charmigt intryck. Ett annat plus är indraget fiber.

Detta är verkligen ett spännande hus med många möjligheter! Skånelängan ligger i vinkel och har en golvyta om ca 300 kvm. Det isolerade förrådet har potential att inredas till tex en gästlägenhet. Huset är i behov av lite renovering men med lite kärlek och insatser kan detta bli ett riktigt drömboende.
De två hektaren öppnar upp möjlighet för egen djurhållning, och odling.
Bortom ängar och bokskog på cykelavstånd finns populära Gyllebosjön. 2,5 km bort ligger Sankt Olof som erbjuder både skola/förskola, matbutik, bageri, gym och Österlens varmaste utomhuspool. Till Rörum och Waldorfsskolan är det inte heller så långt. Knäbäckshusen, en av Sveriges bästa stränder, ligger ca 10 min bort.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/