gratis värdering

Klassisk skånelänga med vitputsade väggar, röda fönster och dörrar, trägolv och synliga bjälkar

Hörup, Tuvornas väg 38

Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 171 m²
Slutpris
2 200 000 kr

Den gräsbelagda vägen in till skånelängan ger en hint om vad som väntar. Här saktar tiden ner och stressen försvinner så sakteligen ur kroppen. Hjärnan kopplar av och sinnena förstärks. Vi tar ett, eller två, steg tillbaka i tiden och möts av en enklare bostad med ett vilsamt lugn över sig. Lågt i tak, trägolv, synliga bjälkar, pärlspont, ett enklare kök med matplats och matkällare, två sovrum och ett kaklat badrum med dusch. Kommunalt vatten och godkänt avlopp.
Från bostaden nås ett förråd och därefter det f.d. stallet. Sovloft åt öster och en oinredd vind åt väster.
Trädgården har ett trädgårdsland med potatis, jordgubbar, hallon och röda- och svarta vinbär. Buxbom, klätterrosor, klematis, bambu är några av växterna som omger tomten. På framsidan finns ett äppelträd och ett plommonträd som brukar ge rikligt med skörd.
I Löderup finns det bra service, bibliotek, frisör, förskola och F-6, idrottsplats, lokalförening, mataffär och sporthall. Under sommarhalvåret erbjuds bl.a. musikevenemang på historiska Solhällan som är den gamla folkparken/dansrotundan i Löderup. Bussförbindelse till både Ystad och Simrishamn. Det är ca 8 km till Löderups strandbad, fina strövområden, Sandhammaren, Backåkra, Kåseberga och Ales Stenar.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/