gratis värdering

Gård med potential

Lillehem, Trusserödsvägen 32

Boarea
88 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
9 873 m²
Slutpris
1 850 000 kr

Drömmer du om att lämna storstaden och flytta ut på landet? Kanske ha lite djur och odla, då kan detta vara stället för dig! En dröm att återskapa denna pärla. Takbjälkar och spegeldörrar är bevarade samt den gamla vedspis som är fullt fungerande. För den som vill ha mer boarea finns det gott om utrymme att inreda gamla stallet samt den oinredda vinden eller ovanför garaget. Nästan 5 ha mark öppnar upp möjlighet för djurverksamhet. Här har tidigare gått både kor och getter. Boningshus och stall/garage i vinkel skapar en mysig skyddad plats. Rymlig maskinhall.

Alldeles i närheten hittar du fina strövområden och naturupplevelser såsom Skåneleden, Drakamöllans naturreservat och Forsakar. Endast ca tio minuter med bil når du underbar strand! I både Degeberga och Brösarp finns välsorterad mataffär. Brösarp har även bensinmack, läkarstation med apotek, pizzeria, café och skola. Därtill finner vi två prisbelönta matupplevelser i Brösarps Gästgifveri & SPA och Talldungens Gårdshotell. Varmt välkomna!
Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/