gratis värdering

Ö Nöbbelöv by, Nöbbelövs byväg 10

Boarea
115 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
2 909 m²
Slutpris
3 800 000 kr

Lugnt beläget i Östra Nöbbelöv by finner ni detta stenhus från början av 1900-talet. Högt i tak, rymliga rum,
trägolv, fönsterbrädor av marmor, spegeldörrar och vedspis är några detaljer som utmärker detta hus. För den som vill ha fler kvm finns möjlighet att inreda vinden. Säljaren har ombesörjt en del större renoveringar såsom omläggning av tak, nyare el, murat upp en ny skorsten samt putsat om fasaden. Intill huset har du en äldre och charmig trädgård innehållande växter såsom rosor, pioner, bärväxter, syrener, buxbomshäckar samt en kaffegrotta. I söder sträcker sig tomten enda ner till byvägen och den totala ytan är nästan 3000kvm. Här finns möjligheter för den kreativa, kanske vill du odla på en större yta och samtidigt ha några små djur? Det finns även ett uthus som används till vedförvaring och förråd. Här bor du för dig själv med mycket yta runtomkring dig men samtidigt mitt i byn.

Cykelavstånd till Gislövs kulturby där den välrenommerade Karnelunds bykrog finns, Gislövs smedja och Gislövs byggnadsvårdscentrum (Tranes Handelskompagni ). Knappa 6 km till Simrishamn med ett brett serviceutbud. Närhet till Österlens alla vackra stränder. Varmt välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/