gratis värdering

Varmt välkomna till Åkervägen 3- ett fritidshus att börja nyttja direkt!

Södra Lökaröd, Åkervägen 3

Boarea
58 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 963 m²
Slutpris
2 025 000 kr

Passa på och upplev hösten på Österlen, en av de bästa tiderna då ett stilla lugn lägger sig. Fyll kylen med mat, tänd en brasa och plocka svamp och bär i gränsande bokskog. Efter 51 år är det nu dags att överlämna denna fritidsstuga i lugna Södra Lökaröd fritidsområde. Stugan består utav 2 rum varav ett rymligt allrum med kamin och 1 sovrum (kan enkelt göras till 3 sovrum igen). Separat gäststuga med ytterligare 1 sovrum när gästerna kommer på besök. Inglasat uterum som förlänger säsongen är ett annat plus. Trevlig och lättskött tomt med olika uteplatser.

Här finns närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, bankomat m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 10-15 minuter! Bad vid Rigeleje är också ett alternativ.

Fastigheten säljes med delvis inventarier.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/