gratis värdering

Ljust, trivsamt och smakfullt renoverad skånelänga med eldstäder, modernt kök och helkaklat badrum!

Komstad, Komstadsvägen 15

Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 041 m²
Slutpris
3 025 000 kr

Välkomna till en skånelänga med anor från 1870-talet som under senare år varsamt och smakfullt renoverats till en ljus och trivsam bostad med charm och karaktär. Synliga bjälkar möter öppet upp i nock, vedspis och eldstad, helkaklat badrum och ett modernt kök med inbyggd kaffemaskin och rostfria vitvaror. Allrummet har inbyggt högtalarsystem från Bang Olufsen. Ett generöst trädäck med en magnifik utsikt över vackra omgivningar. Äldre gårdshus med utedusch och tvättställ samt förvaringsutrymme för trädgårdsredskap. Läget är fritt men inte avskilt, trädgården är delvis inhägnad och barn- och djurvänlig.
På bara några minuter med bil är man vid Gyllebosjön med vackra strövområden som är rogivande oavsett årstid. Sommartid erbjuder sjön härliga bad och vintertid grillas det korv och åks skridskor. Tre minuter bort med bil ligger Gärsnäs med livsmedelsbutik, buss- och tågstation, vårdcentral mm och Simrishamn och salta bad når man med bil på ca 15 minuter.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/