gratis värdering

Enplansvilla med plats för familjen och vännerna! Nytt stort kök öppet åt allrum och 5 (!) sovrum.

Gyllebo, Gyltavägen 16

Boarea
142 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 562 m²
Slutpris
3 600 000 kr

Enplansvilla tillbyggd med en vinkel åt söder 2018, för att skapa ett större allrum. I samband med detta gjordes fasaden vid och fick då en enhetlig träpanel och nytt tak. Från två av sovrummen och allrummet har man utgång till trädäck i "T-form" där sol och skugga kan sökas under hela dagen. Stort allrum öppet upp i nock i kombination med köket. Helkaklat badrum med dubbla tvättställ och dusch. Fem sovrum av varierad storlek. Separat tvättstuga. Delvis vattenburen golvvärme via nyinstallerad elpanna (maj 2021) och luft/luftvärmepump.
Parkering på anlagd uppfart med bärlager och fiberduk ger plats för flertalet bilar.
Två äldre friggebodar för förvaring finns uppställda vid tomtgränsen åt nordost. Lite kuperad gräsmatta som sköts av "Skalman" som är en robotgräsklippare.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/