gratis värdering

Vacker tegelvilla med högt i tak, ovanliga vinklar ger en unik och annorlunda planlösning

Östra Vemmerlöv, Stationsgatan 10

Boarea
145 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
605 m²
Slutpris
4 500 000 kr

Vackert karaktärsfullt hus med tegelfasad, spröjsade fönster, trägolv, spegeldörrar och eldstad. 2007 påbörjades en genomgående renovering av bostaden där det inte gavs avkall på något. Här är det högt i tak (2,60), miljömedvetna val kring isolering och färg, golv har bevarats och tagits om hand likaså innerväggar och tak. Huset byggdes till, för att familjen skulle få plats, med ett matrum åt söder och ett stort badrum med både bad, dusch och tvätt. Fönsterna byttes ut, hallen utökades i storlek för att få till mer förvaringsplats, centraldammsugare kopplades in, fiber likaså. Exteriört har taket lagts om, balkongen med brandtrappa har gjorts iordning och som pricken över "i:et" har det alldeles nyligen byggts ett orangeri med stengolv i form av marockansk klinker, stora glaspartier med en mörk grön inramning, här är det öppet i nock och el finns inkopplat.
Trädgården präglas av den gamla stilen med stengångar, fruktträd, häckar, uteplatser som ramas i av bl.a. blåregn. Att huset ligger på en lite mer anonym gata gör privatlivet ännu mer rofyllt. Här kommer postbilen och vänder två ibland tre gånger per vecka, men det är nog allt.
Välkomna till ett rofyllt och vänligt hem att bo och trivas i många år framöver!
Cykelavstånd till Gyllebosjön och dess fina natur med bad och fiske (fiskekort krävs). Ca 6 km till badstrand utmed östkusten! 9 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum. Regionbuss 574 har hållplats en kort bit från huset, vilket medför att man kan åka kollektivt till bostaden.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/