gratis värdering

Unikt läge med korsvirkeshus intill Hörrödsån

Lillehem, Trusserödsvägen 55

Boarea
84 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
3 035 m²
Slutpris
2 535 000 kr

Drömmen om Österlen?
Unikt läge med äkta korsvirkeshus med Hörrödsån som ringlar genom tomten vilket är en vacker utsikt från huset. Nere vid ån finns även ett flertal uteplatser samt pumphus som är ett konststycke i sig. Den lilla grusvägen till huset trafikeras endast av ett fåtal grannar.

Huset är väl underhållet och renoverat med kärlek till traditionell byggnadsteknik. Möbler och husgeråd ingår i köpet med några få undantag. Under huset finns en källare med snickarbänk och verktyg. Så huset är redo för dig redan på tillträdesdagen.

På tomten finns friggebod med alla möjliga verktyg du kan behöva för huset, intill finns uteköket med vedförvaring samt det charmiga utedasset. Jordkällare med möjlighet att förvara mat för den som vill odla på den stora tomten eller att använda som vinkällare. I trädgården finns bland annat stor rhododendron på sluttning mellan jordkällare och bäcken. Form-klippta bokar, bambubuskar vid bryggan och många olika perenner samt eget kantarellställe på tomten som ger 4-6 liter/år.

Lugnet som denna fastighet erbjuder själen går inte beskriva med ord, varmt välkommen på visning!

Säljaren önskar ha en öppen budgivning där alla får samma möjlighet att köpa fastigheten på ordinarie visningstid.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/