gratis värdering

Ett hus som är både enkelt och exklusivt på samma gång

Maglehem, Spröjtagränd 22

Boarea
133 m²
Tomtarea
1 077 m²
Slutpris
4 200 000 kr

Älska är ett starkt ord, men detta huset älskar jag som mäklare. Det märks att de som skapat detta hus har gjort det med utgångspunkt att det ska vara råa trämatrial som ska flyta ihop med varandra. Inga konstigheter utan enkelhet som fungerar och samtidigt är vackert. Du har tre Zooner, ett där du är helt inomhus, ett där du är i uterummet med tak där du helt uppslukas av naturen vår, sommar och höst samt den sista zoonen när du stiger ut i naturen. Från de stora fönsterpartierna som är super-isolerade så blickar du ut över ängarna. Värmepumpen i bostaden är helt ny och tar in friskluft samt renar luften. Fasaden är helt klädd i lärk på det platser där det inte är fönster. Ordentligt byggt med dubbla bräder med luftspalt i yttervägg, 250 mm isolering av ekoisolering miljöcertifierad cellulosaisolering väggarna och golv samt 400 mm tak så huset passar även dig som vill bo här permanent. Ytterbelysningen är styrd med automatik så kör gärna förbi på kvällen, mycket vackert!

Det finns tre stycken carportar samt förråd med egen luft/luft värmepump. Utöver carportarna så får det plats en väldigt många bilar på grusplanen.
I trädgården har du möjlighet skörda/odla potatis, bönor, dill, tomater samt gräslök i bäddarna av glas och trä. Utöver detta så finns det ett kastanjestaket som ger förutsättningar för ytterligare odlingar.

Orolig för markfukt eller radon? Då huset "svävar" på pelare så har man byggt bort dessa problem. Miljötänket är genomgående i hela bygget så är det självklart installerat Tesla El-bilsladdare.

Några steg från huset så är du ute på milslånga vackra skogspromenader och havets vackra strand. 400 meter från huset så ringlar julebodaån samt sydostleden där du kan cykla mellan Växjö och Simrishamn.

Maglehems frivilliga brandkår som man kan bli medlem i ger ut ett medlemsblad om alla aktiviteter och nyheter i byn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen
Ansvarig mäklare
/