gratis värdering

Trivsamt vinterbonat fritidshus med närhet till hav, natur och vandringsleder!

Löderups Strandbad, Södra Strandbadsvägen 90

Boarea
75 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
5 337 m²
Slutpris
2 700 000 kr

På naturskönt läge ges nu möjlighet att förvärva denna trivsamma vinterbonade fritidsbostad i ett plan. För den som vill leva med hav och natur runt knuten är läget optimalt. Bostaden är dessutom välplanerad och med en generös naturtomt erbjuds goda möjligheter för umgänge.
Bostaden uppfördes 1940 och är tillbyggd i omgångar med den senaste tillbyggnaden från 2006. Utvändigt har dock bostaden bibehållit en blygsam framtoning, men invändigt erbjuds en utmärkt planlösning med öppna sällskapsytor för underhållning och två avskilda sovrum. Bostaden har genomgående ljusa toner och tillsammans med de flertalet fönster skapas en känsla av rymd.
Löderups Strandbad är ett idylliskt sommartillhåll för dem som vill komma bort från vardagens stress och istället njuta av hav och natur. Varmt välkomna till Södra Strandbadsvägen 90!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/