gratis värdering

Inflyttningsklar skånelänga i vinkel som genomgått en grundlig renovering 2014.

Östra Herrestad, Löneboställsvägen 4

Boarea
94 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 018 m²
Slutpris
3 300 000 kr

Bostaden är ljus och inbjudande med en öppen modern planlösning där kök och matplats skapar en gemensam plats kring den centralt placerade eldstaden. Här är det öppet upp i nock, glaspartier ger åtkomst till utemiljöerna, två sovrum och ett badrum med dusch - allt på entréplan. Trappan leder upp till sovloften med två generösa sängplatser och ett vindsutrymme för förvaring. Vattenburen golvvärme ger varma sköna golv att gå på, arbetet hemifrån går smidigt då det finns fiberanslutning.
På tomten finns en friggebod på ca 12 kvm som går att använda som gästplats under sommarhalvåret eller som extra förvaringsplats om så önskas.
Stensatt uteplats med österläge och ett trädäck åt väster gör att man kan hitta både sol och skugga utomhus. Nybyggt vitputsad mur ramar in och skyddar trädgården från vind och ljud.
Tre kilometer till både Hammenhög och Gärsnäs (där Pågatåget till Malmö/Ystad/Simrishamn går). I Hammenhög finns bl.a. mataffär, busstation, utomhusbad och flertalet mindre butiker och matställe. Knappa åtta kilometer till både havet vid Borrby strand och Gyllebosjön med badbrygga.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/