Dela på Facebook gratis värdering

Släpp vardagens stress för en stund och lev i nuet. Ta ett djupt andetag och njut av lugnet!

Lönhult, Dalahusvägen 1

Boarea
88 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
2 237 m²
Pris
1 700 000 kr
Budgivning pågår

Inom Carlskärrs by, på Dalahusvägen 1, finner ni detta väl omhändertagna 1-plans hus, som bebotts permanent sedan 2006. Bostaden passar även som ett fritidsboende. Huset är beläget först på en återvändsgata. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge med härliga strövområden och ett fantastiskt djur- och naturliv.
Bostaden har en bra planlösning och har alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - Inglasat uterum, ett centralt beläget kök, ett större badrum med både dusch och tvättmaskin/torktumlare, en eldstad i vardagsrummet och två sovrum där det stora har egen rymlig klädkammare.
Carport finns för en bil, parkeringsplatser finns på två anvisade platser på fastigheten och ett friliggande oisolerat förråd (med el) och vedförvaring.
Generös och ljus tomt med soltimmar stora delar av dygnet.
Här finns närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Ca 4 km till Brösarp med apotek, bankomat, matbutik, vårdcentral m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 4,5 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 15-20 minuter.
I närområdet finns fina strövområden med bokskogsmiljöer runt Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Högsta bud: 2 800 000 kr
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/