gratis värdering

Genuint gathus en kort promenad från både bad och restauranger

Gamla stan, Stora Norregatan 30

Boarea
65 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
68 m²
Slutpris
4 300 000 kr

Välkommen till detta genuina gathus, en kort promenad från både bad och restauranger. Med sitt läge på Stora Norregatan, en av stadens vackraste och mest karaktäristiska gator, och med sitt genuina uttryck är detta ett riktigt smycke!

Under det senaste decenniet har nuvarande ägare kontinuerligt underhållit huset och även låtit genomföra en mängd förbättringar. Det funktionella skicket är mycket gott, men samtidigt har man värnat om den äldre charmen. Vi finner en klassisk simrishamnsdörr, spröjsade fönster, lertegel på taket, synliga takbjälkar, putsade väggar, spegeldörrar och eldstäder.

Uteplatsen som vetter mot innergården är väl inbäddad bakom ett plank och rik växtlighet. Här samsas vinstocken med rosor och allehanda örter. Detta boende passar för dig som är ute efter ett genuint boende på bästa läge och samtidigt vill ha det bekvämt med minimalt underhåll, lagom stora ytor och lättskött trädgård. Välkommen på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/