gratis värdering

Renoverad skånelänga med jordvärme, eldstäder, fiber, skyddad trädgård med växthus och bastu!

Vranarp, Simrishamnsvägen 155

Boarea
65 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
4 000 m²
Slutpris
2 650 000 kr

Välkomna till ett rofyllt och vänligt hem, som under de senaste 10 åren omhändertagits och renoverats. Planlösningen är trevlig, inbjudande och väl planerad och bjuder på en mängd charmiga inslag, så som golvvärme, putsade väggar, spröjsade fönster, synliga bjälkar, spegeldörrar och vedeldade kaminer. I dag finns det tre sovrum, ett rymligt kök med matplats, vardagsrum, helkaklat badrum med dusch och för den som önskar en större bostad, går vinden att inreda ytterligare. Tvättstuga och förråd/verkstad, tre steg från ytterdörren, i en friliggande renoverad byggnad. 2011 uppfördes ett stort växthus med både el och vatten indraget. Här njuter man från morgon till kväll och följer årstidernas gång, ett rikt djur- och fågelliv och böndernas strävsamma arbete från första parkett. På den väl tilltagna tomten om 4 000 kvm finner vi en trädgård med ett sextiotal olika rosor bl.a. Austin och Österlenrosor, ett tulpanträd, rödblommande kastanj, scilla, påskliljor, krokus, olika tulpaner etc.
Här finns plats för att driva verksamhet, ha egna odlingar eller bara för att avnjuta Österlens vidder. I trädgården inryms även en bastu. Carport för två bilar på ca 60.
Med endast 10 km till Simrishamn och 4 km till Hammenhög är läget på Österlen strategiskt och med direkt närhet till allt man kan önska sig. Detta är ett hem som lämpar sig ypperligt som såväl permanent- som fritidsbostad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/