gratis värdering

Älgstigen 2

Boarea
54 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 220 m²
Slutpris
1 125 000 kr

Välkomna till denna mysiga stuga belägen i Södra Lökaröds lugna fritidsområde. Här kan ni släppa vardagens stress och njuta av härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv och härliga cykelleder. Stugan är väl omhändertagen med alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha. Ett inglasat uterum som förlänger säsongen är ett plus och likaså gäststugan när gästerna kommer på besök! Trevlig och lättskött tomt som angränsar till en äng och fångar stora delar av dagens soltimmar.

Här finns närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, bankomat m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 10-15 minuter! Bad vid Rigeleje är också ett alternativ. Möjlighet finns att även bada i uppvärmda utomhusbassänger inom nära räckhåll.

Varmt välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/