gratis värdering

Genuint gatuhus i gamla delen av fiskeläget!

Skillinge, Killebacksgatan 6

Boarea
41 m²
Antal rum
2 rum
Tomtarea
69 m²
Slutpris
2 175 000 kr

Genuint gatuhus i gamla delen av Skillinge fiskeläge! Här slår historiens vingslag och det genuina uttrycket finns kvar i spröjsade fönster, putsade väggar, synliga bjälkar, spegeldörrar, eldstad och härliga tegelgolv. Kanske fanns huset här redan på 1830-talet när Niclas Haagen lät bygga handelshuset Köpmangården, som vi finner mitt över gatan. Här finns även ”killan”, där byborna samlades för att hämta vatten och skura mattor. I grannfastigheten drev Lundström sitt charkuteri och mitt över gatan fanns Ekströms kläder. Nu är det dags för dig som ny ägare att förverkliga din egen dröm om Österlen!

I perfekt sydväst-läge finns en fin trädgårdstäppa omgärdad av både plank och rosor. Morgonsolen avnjuts från andra sidan huset och då med en härlig utsikt över hamnen och havet!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/