gratis värdering

Avslappnande fritidsboende

Södra Lökaröd, Kärrvägen 10

Boarea
52 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 354 m²
Slutpris
1 365 000 kr

Mysig stuga på Kärrvägen. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.
Stugan är genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - inglasat uterum, centralt beläget kök, badrum med dusch, eldstad i vardagsrummet, sovrum med trägolv och en härlig glasveranda. Lättskött och ljus tomt med soltimmar stora delar av dygnet.
Här finns närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, bankomat m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 10-15 minuter.

Varmt välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/