gratis värdering

För dig som söker en inflyttningsklar bostad med garage och uterum!

Gyllebo, Hejderidarevägen 21

Boarea
83 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 388 m²
Slutpris
2 600 000 kr

Inflyttningsklart fritidshus avsett för permanent boende om ca 83 m² beläget i den östra delen i omtyckta Gyllebo fritidsområde. Bostaden har två sovrum (tidigare tre), badrum med dusch och tvättmaskin, rymligt kök med matplats och ett allrum med utgång till inglasat uterum. Från det stora sovrummet nås ett trädäck. Huset uppfördes 2006 av säljaren som bor där permanent. Garage om ca 42 m² med elport, vidbyggt isolerat förråd med både el och vatten/avlopp. Carport finns i anslutning till garaget. I trädgården, som till den största delen består av en gräsmatta, några perenna blommor, häckar och träd, finns det ett enklare trädgårdsförråd.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/