gratis värdering

Enplansvilla med specialdesignade glaspartier, två badrum, takfönster och orangeri/växthus.

Gyllebo, Lindövägen 4

Boarea
173 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 518 m²
Slutpris
4 750 000 kr

Enplansvilla uppförd 2009, tillbyggd vinkel åt söder 2015, för att skapa ett integrerat vinterbonat uterum. Specialdesignade glaspartier med speciella solskyddsglas, fjärrstyrda takfönster och utgång till trädäck och SPA-bad med söderläge. Stort vardagsrum med eldstad, öppet åt kök. Två badrum, fyra sovrum varav ett av dem har eget privat badrum med naturstensvägg, separat tvättstuga/teknikrum. Vattenburen golvvärme via nyinstallerad (dec 2020) frånluftspanna (Nibe 730) ger låga driftskostnader.
Vidbyggt uterum med vägg i natursten, isolerglas och mekanisk ventilation, carport med plats för två bilar och parkeringsplats i anslutning till denna.
Anlagd gräsmatta angränsande till naturområde som ger insynsskydd.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/