gratis värdering

Enplanshus med eldstad, två badrum varav ett med bastu, tre sovrum & sovloft. Beläget på hörntomt!

Södra Lökaröd, Gökvägen 2

Boarea
79 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 364 m²
Slutpris
1 695 000 kr

Välkomna till detta välskötta och hemtrevliga enplanshus, uppfört 2000. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge med härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv, kantareller finns att finna i området och det finns en trevlig grannsämja.
Stugan är väl omhändertagen, genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - centralt beläget kök, två badrum med dusch och golvvärme (ett av badrummen har bastu), eldstad finns i vardagsrummet. Tre sovrum och ett sovloft. Lättskött och ljus tomt med soltimmar stora delar av dygnet.
I närområdet finns fina strövområden utmed Skåneleden, inte långt bort finns Drakamöllans naturreservat, Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar och Glimmebodagården. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten.
Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, bankomat m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 10-15 minuter.

Varmt välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/