gratis värdering

Ett charmigt byhus på lugn gata

Rörum, Österkrok 13

Boarea
51 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
224 m²
Slutpris
3 150 000 kr

Välkomna till Österkrok 13, ett charmigt byhus på lugn gata. Efter 52 år i samma ägo är det nu dags att lämna över denna idyll. Spegeldörrar, trägolv, takbjälkar och vacker öppen spis är några detaljer som utmärker detta hus. Rymligt allrum med ljusinsläpp från två väderstreck med plats för både soffgrupp och större matbord. Ca 87 kvm användbar boarea är fördelat på 1 allrum, 3 sovrum, kök med matplats och badrum. Trevlig och intim trädgård med höga häckar och gårdshus som skapar innergårdskänsla. Vacker utsikt över hagar och kullar i söder och kyrkan som stoltserar i väst. Huset sägs vara från 1856 och här har både en skräddare och stickerska verkat och bott. Detta boende passar den lilla familjen såväl som fritidsboende.

Rörum har mycket att erbjuda såsom Mandelmanns trädgårdar, Sophiaskolan, Waldorf förskola och inte minst Creperiet som endast är ett stenkast bort. I byn finns även ett bed and breakfast som är perfekt för långväga gäster. Närmaste strand är Knäbäckshusen med cykelavstånd om ca 3 km. Till Simrishamn är det ca 1 mil och Kivik ca 7km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/