gratis värdering

Helrenoverad 1-plans fritidsstuga på stor naturtomt!

Lönhult, Falkvägen 8

Boarea
55 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 967 m²
Slutpris
1 575 000 kr

Inom Lönhults sommarby finner vi denna totalrenoverade/tillbyggda 1-plans fritidsstuga. Två sovrum, ett badrum med marockansk klinker (golvvärme) och dusch, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås det nyanlagda trädäcket. Ett lättskött boendet som är väldisponerad med en hög mysfaktor!
Härlig och generös naturtomt om 1 967 kvm med ett friliggande förråd och naturen in på knuten. Gott om plats för att parkera flera bilar på tomten. Släpp vardagens stress för en stund och lev i nuet. Sommar eller vinter, ta ett djupt andetag och njut av lugnet i Lönhults sommarby.

På Falkvägen 8 bor ni med vacker natur runt knuten - Brösarps Norra Backar, mycket trevliga strövområden, Verkasjön och ca 3 km till Brösarp. Ett paradis för svamp- och bärplockare med djur och natur som närmsta granne.

Välkomna att ta del av den avkopplande atmosfären!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/