gratis värdering

Lönhult, Torpvägen 5

Boarea
54 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 525 m²
Slutpris
1 400 000 kr

Sommardröm med en vy vacker som få. Stuga och tillhörande gästrum/ateljé belägen i Carlskärrs by med utsikt över sjön! Här kan man komma till ro i en vilsam miljö! Compact living med allt man kan önska för en avslappnad semester, sommar som vinter. Välskött, lättskött och detaljer som kamin och trägolv. På köpet ingår en del inventarier och lösöre för ett lätt och smidigt övertagande till sommarsemestern.

Närhet till härliga strövområden med bokskogsmiljöer runt Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar. En pärla för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten. Här finns närhet till det mesta som Österlen har att erbjuda. Ca 4 km till Brösarp med apotek, bankomat, matbutik, vårdcentral m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 4,5 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 15-20 minuter. Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/