gratis värdering

Mellan Vitaby och St:Olof, S:t Olofsvägen 170

Boarea
96 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
57 835 m²
Slutpris
2 400 000 kr

Här har du möjlighet att skapa din dröm med nästan 6 ha mark, högt läge och en skånelänga som grund. Utöver boningshus finns några ekonomibyggnader, bla ett gammalt stall som har användts som galleri. Boningshuset är i behov av renovering och det är nu dags för en ny ägare att ta hand om och utveckla denna fastighet. Drömmer du om att bli självförsörjande eller vill du skapa en hästgård? Möjligheterna är många.

Cykelavstånd till Sankt Olof som är ett levande samhälle med bla. förskola, skola, ICA-butik, utomhusbad och inte minst omtyckta Byvägen 35 (byns ekologiska hembageri och restaurang). Ca 10 minuters bilfärd till Kivik, Vitemölla och Havängs stränder. Närhet till härliga omgivningar med skog och öppet landskap. Välkomna att boka tid för visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/