gratis värdering

Fyledalen, Fyledalsvägen 545

Boarea
110 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 569 m²
Slutpris
1 530 000 kr

Med storslagenhet och en sällan skådad mångfald är Fyledalen ett av Skånes mest spännande naturområden. Vägen ned i dalen slingrar sig genom de branta, skogsklädda sluttningarna. Väl nere i dalens botten breder betesmarkerna ut sig med den stilla Fyleån i mitten. Endast ett stenkast från ån finner du denna mycket inbjudande fastighet som en gång i tiden var bostad för godsets sågmästare.

Fastighetens byggnader är uppförda av tegel från dalens egna tegelbruk och innehar en pittoresk charm, där bostadsbyggnaden är minimalistisk men välplanerad. Här erbjuds trevliga sällskapsytor med härligt ljusinsläpp och avskilda sovrum på bostadens övre plan. Att fastigheten dessutom erbjuder en friliggande korsvirkeslänga förhöjer känslan på fastigheten ytterligare och det finns oändliga möjligheter till att skapa ditt eget paradis. En plats att fly från vardagens stress. En lugn oas med fantastisk omgivande natur, som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/