gratis värdering

Trivsam fastighet omgiven av grönska!

Södra Lökaröd, Stora Stenvägen 2

Boarea
75 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 539 m²
Slutpris
1 200 000 kr

Välkommen till denna välplanerade och inbjudande stuga på Stora Stenvägen 2! Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan du släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.

Stugan är genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som du kan tänkas behöva - öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3 funktionella sovrum varav det största byggdes till 2000 samt badrum med duschplats. Från stugan finns utemiljön lättillgänglig och altandörrarna leder dig till trädäcket i väst och vidare ut i den grönskande trädgården. Här finner du förutom den varierande grönskan ett gästhus om ca. 12 kvm samt två fristående förråd.

Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn. I Brösarp finner ni dessutom all service som ni behöver samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls.

Varmt välkommen på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/