gratis värdering

Släpp vardagens stress för en stund och lev i nuet. Ta ett djupt andetag och njut av lugnet!

Lönhult, Grävlingestigen 2

Boarea
67 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 834 m²
Slutpris
1 600 000 kr

Inom Carlskärrs by, på Grävlingestigen 2, finner ni detta väl omhändertagna 1-plans fritidshus, som även passar för permanent boende. Huset är beläget på en återvändsgata som näst sista fastigheten (dolt från vägen). Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge med härliga strövområden och ett fantastiskt djur- och naturliv.
Fritidshuset har en bra planlösning och har alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - Inglasat uterum i anslutning till köket, ett badrum med dusch, en eldstad i vardagsrummet och tre sovrum.
Härlig och generös naturtomt med två friliggande förråd och naturen in på knuten. Gott om plats för att parkera flera bilar på tomten.
Här finns närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Ca 4 km till Brösarp med apotek, bankomat, matbutik, vårdcentral m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 4,5 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 15-20 minuter.
I närområdet finns fina strövområden med bokskogsmiljöer runt Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten.

Välkomna att ta del av den avkopplande atmosfären!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/