gratis värdering

Mindre gård med bostad och äldre stall med stor potential, omgivet av öppna fält!

Onslunda, Onslunda 2023

Boarea
88 m²
Antal rum
2 rum
Tomtarea
3 285 m²
Slutpris
1 225 000 kr

Äldre gård, strax utanför Onslunda, omgiven av öppna fält - ett boende på landet med närheten till allt på Österlen.
Bostad om 88 m² fördelat på 2 r.o.k. med matplats. Mellan kök och vardagsrum finns en vedkamin där elden kan ses från och sprida värme åt båda håll. För den som önskar mer yta och fler rum går vinden att inreda.
Till gården hör ett äldre stall som en gång i tiden har varit fullt av liv med kor, hästar, höns och grisar samt en trädgård om 3 285 m² med goda odlingsmöjligheter.
Det är nu dags för en ny ägare att ta över och förvalta denna gård som kan bli en riktig pärla. Varför inte bygga ihop boningshus med stall för större boendeyta eller använda det till att bedriva verksamhet? Eller drömmer du kanske om att bli självförsörjande och ha egna odlingar och/eller djur? Endast fantasin sätter gränserna på denna möjligheternas gård!
Onslunda är en by med ett aktivt byalag, borstbutik, café, grundskola, hembygdsförening, idrottsplats, busshållplats mm. Till Tomelilla är det ca 12 km och till närmaste sandstrand ca 20 km.
I närbelägna Sankt Olof hittar du en mindre livsmedelsbutik, ett mysigt bageri och café samt ett friluftsbad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/