gratis värdering

Ett litet smycke till skånelänga med fantastisk trädgård!

Blästorp, Blästorpsvägen 20

Boarea
62 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
951 m²
Slutpris
1 850 000 kr

Ett litet smycke till skånelänga med fantastisk trädgård! Boningshuset genomgick nyligen en omfattande och smakfull renovering. Samtidigt behölls den gamla charmen i huset. I renovering så grävdes delar av huset ut och man göt en ny isolerad grund med vattenburen golvvärme. Samtliga fasader målades om och dessutom drogs all el om. Huset fick dessutom, nya ytskikt, nytt kök och nytt bad. Huset anslöts relativt nyligen till det kommunal vatten- och avloppsnätet. Fiber finns i tomtgräns.

Trädgården är helt insynsskyddad och vetter mot öppna landskap. Vi finner en mängd uppväxta blommor, fruktträd och bärbuskar. På fastigheten finns även ett brygghus med tvättstuga/pannrum och förvaring, samt ett vidbyggt garage. Tillsammans skapar byggnaderna och växtligheten en alldeles underbar oas till utemiljö.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/