gratis värdering

För dig som söker en inflyttningsklar och smart disponerad fritidsstuga!

Gyllebo, Kjövsavägen 11

Boarea
60 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 759 m²
Slutpris
1 760 000 kr

Inflyttningsklart fritidshus om 60 m² belägen på insynsskyddad tomt längst ner på återvändsgata i omtyckta Gyllebo fritidsområde. Mycket väl disponerad med tre sovrum, badrum och stort rum för kök, matplats och allrum. Stugan totalrenoverades 2013 och då gjordes bl.a. nya el- och va-stammar, nytt kök, eldstad, luft/luftvärmepump (-18), tilläggsisolering, samt invändiga och utvändiga ytskikt. Det finns dessutom ett träddäck om ca 100 m², pergola, utedusch och en friggebod.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/