gratis värdering

Korsvirkeslänga, i behov av renovering och modernisering, i lugnt naturskönt område.

Lökaröd, Röaleden 1

Boarea
47 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 514 m²
Slutpris
680 000 kr

På en återvändsgata finner ni denna murade korsvirkeslänga i lugnt naturskönt område med närhet till Brösarps By. Längan har ett rymligt kök med skafferi, badrum med dusch och ett allrum med eldstad och utgång till uteplats. På övervåningen finns det två sovrum. Friliggande förråd med vedförråd, även detta uppfört med korsvirke. Bostaden är i behov av renovering och modernisering.
Här har ni inte långt till havet i öster. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. Strövområden alldeles runt knuten och närhet till djur och natur kring Brösarps Backar. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.
I Brösarp finner ni all service som ni behöver samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls. Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn i öster.

Varmt välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/