gratis värdering

Välkommen till denna spännande fastighet

Skillinge, Fibulagatan 8

Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum
Tomtarea
851 m²
Slutpris
1 795 000 kr

Välkommen till denna spännande fastighet på Skillinge fiskeläge! På lugna Fibulagatan finner vi ett härligt litet hus som stod klart år 2011. Ritat av arkitektfirman Söderberg & Ask och byggt av lokala hantverkare. Huset håller hög kvalitet och har pentry, rymlig WC/dusch med golvvärme och ett härligt rum i form av kombinerat allrum och sovrum. Putsade väggar, spröjsade specialsnickrade fönster, furugolv och öppet upp i nock. Härlig rymd! Av de ca 40 m², utgör ca 10 m² ett förråd/tvättstuga, tillgängligt från ena gaveln. Fiberanslutet och värmepump från 2016. I perfekt söderläge finns en stenlagd uteplats. Trädgården har anlagd gräsmatta, omgärdas av häckar och vi finner både små träd och odlingslådor.

Fastigheten har stor potential, både för dig som söker ett mindre fritidshus eller övernattningsboende och dig som vill skapa ditt eget boende och låta det existerande huset utgöra ett framtida gästhus.

I Skillinge finner du allt från restauranger och kaféer till förskola och teater. Huset ligger ovanför den äldre bebyggelsen i fiskeläget och en kort promenad bort finns småbåtshamnen och den omtyckta hamnkrogen. Med cykel når du snabbt de närliggande sandstränderna.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/