gratis värdering

Välkomna till en skyddad oas och en fastighet som har mycket att erbjuda

Degeberga, Ekenstams väg 125

Boarea
85 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
13 932 m²
Slutpris
1 725 000 kr

Välkomna till en skyddad oas och en fastighet som har mycket att erbjuda. Vacker skånelänga i korsvirkesstil på en stor lummig naturtomt med många olika uteplatser, ett litet skogsparti, uppvärmd pool och lusthus mm. En slingrande bäck och stengärde ramar fint in tomten. Boningshuset genomgick en större renovering -92 men har sedan dess fortsatt att utvecklats och tas hand om. Om man vill utöka boningsytan ytterligare finns möjlighet till det på den delvis oinredda vinden. När gästerna kommer på besök finns en gäststuga med två sovrum.

Fina strövområden med Skåneleden alldeles i närheten.

Ca 8 km till Brösarps by där det finns välsorterad mataffär, bensinmack, läkarstation med apotek, pizzeria, café och skola. Därtill finner vi två prisbelönta matupplevelser i Brösarps Gästgifveri & SPA och Talldungens Gårdshotell. Bra förbindelser bussförbindelser till såväl Kristianstads flygplats som Lund/Malmö. Välkomna på visning!Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/