gratis värdering

Välkommen till Nyåker gård

Grevlunda backar, Banvaktsvägen 6

Boarea
103 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
4 175 m²
Slutpris
1 375 000 kr

Välkommen till Österlen och Nyåker gård, på lantligt och fritt läge i Grevlunda backar! Gården är en vacker skånelänga i vinkel från 1800-talet. Varsamt renoverad med många genuina detaljer bevarade, så som spegeldörrar, spröjsade fönster, trägolv, kamin, vedspis och synliga bjälkar.

Bostaden rymmer stort vardagsrum med kamin, allrum, kök med vedspis och ett sovrum på vartdera våningsplanet. Stor potential finns i att inreda ytterligare del av de f.d. stall och logbyggnaderna, vilka idag rymmer förråd och snickarverkstad.

Trädgården är stor och omgiven av höga träd som ger lä mot vinden. Det finns två uteplatser i olika väderstreck. En kopplad till köket med morgonsol och en är kopplad till vardagsrummet med kvällssol. Uteplatsen i väst är delvis inramad med väggar och tak. På ena sidan av gården finner man även ett friliggande garage.

Grevlunda backar omges av vacker natur och böljande landskap som är mycket uppskattat av naturälskare. Nyåker gård ligger endast 5 minuter med bil från S:t Olof som inte bara har ett fritidsbad och stort föreningsliv utan ett av Österlens bästa bagerier. En bilfärd på ca 10 minuter tar en även till Vitemölla strand och Kivik.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/