gratis värdering

Mysig stuga i skogen

Bertilstorp, Bertilstorp 2106

Antal rum
3 rum
Tomtarea
4 852 m²
Slutpris
580 000 kr

Norr om Bertilstorp, längs slingarande grusvägar mitt ute i skogen, finner vi denna unika fastighet där tillvaron präglas av naturens lugn. Njut av den avkopplande atmosfären och släpp vardagens stress och måsten.

Här har det enkla, naturnära och avkopplande livet varit prioritet nummer ett. Lev i nuet och ta till vara på det naturen har att erbjuda. Nu är det dags att någon annan tar vid för att skapa nya minnen för livet. Stugan består av en större öppen yta med vedspis, kamin för uppvärmning samt sovplatser. På fastigheten finns även två separata bodar där vi finner separtionstoalett och vedförråd i vedboden samt tvättavdelning och köksdel i manskapsboden.

På detta privata läge har vi närhet till butiker i Brösarp och naturupplevelserna har vi framför oss när vi öppnar dörren.

Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/