gratis värdering

Charmig fastighet på lantligt läge!

Rögla, Kadesjövägen 37

Boarea
77 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
3 035 m²
Slutpris
1 800 000 kr

På lantligt läge finner du denna pittoreska skånelänga med vidbyggd ekonomibyggnad, som under 2000-talet genomgått en omfattande invändig renovering. Resultatet är svårslagen karaktär med bevarad charm och otrolig snickarglädje som återspeglas i hela bostaden. Planlösningen erbjuder, trotts sin ringa yta, genomgående goda ytor och sällskapsdelen har maximerats med ett valv som binder samman vardagsrum/matrum med köket. Här finns även potential till hela tre avskilda sovrum om behovet finns och önskas än mer yta ges möjlighet att inreda den vidbyggda ekonomidelen.

Tomten knyter samman bostadsbyggnadens charm och ger uttryck för en plats att njuta och trivas på. Här samspelar historiens vingslag med konstnärliga moderna anspelningar. Den singelbelagda uteplatsen som nås både från huvudentrén och köket har ett trevligt sydostläge och binder samman ekonomidelen, som med enkla medel inretts till en samlingsyta för härliga sommarbjudningar samt förrådsutrymme. På fastigheten finns även flertalet andra uteplatser bland växlande grönska, äldre fruktträd och bärbuskar, en fristående bastubod samt en ”ruin” där endast din fantasi sätter gränserna.

Varmt välkomna till detta paradis!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/