gratis värdering

Avslappnande fritidsboende

Södra Lökaröd, Kärrvägen 7

Boarea
61 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 437 m²
Slutpris
950 000 kr

Välkomna till denna rymliga och mysiga stuga på Kärrvägen. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan ni släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.

Stugan är genomtänkt och välplanerad med alla de bekvämligheter som man kan tänkas vilja ha - centralt beläget kök, badrum, braskamin i storstugan samt smart tillbyggnad via passage för besökare. Lättskött och ljus tomt med soltimmar stora delar av dygnet.

Här finns närhet till allt som Österlen har att erbjuda. Ca 6 km till Brösarp med matbutik, apotek, bankomat m.m. Lokalföreningen i Norra Björstorp ligger ca 3 km bort. Ta bilen och nå underbart bad vid Juleboda eller Haväng på endast 10-15 minuter.

Varmt välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/