Dela på Facebook gratis värdering

Kombinerad bostad och verksamhet - Crêperie & Café Madame Blå

Skåne-Tranås, Diligensvägen 2

Boarea
150 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
438 m²
Pris
3 750 000 kr

Välkommen till trevliga Skåne Tranås by och denna spännande fastighet, uppförd i korsvirke. Fastigheten används idag som kombinerad fritidsbostad och verksamhet - Crêperie & Café Madame Blå. Nuvarande ägare arbetar in sin årsinkomst under några månader, så detta är ett perfekt tillfälle för dig som brinner för din fritid lika mycket som för kafé- och restaurangverksamhet!

På entréplan finns en mycket trevlig matsal i generösa mått och med en härlig öppen spis. Vi finner här ett rustikt tegelgolv, synliga bjälkar och utgång till de två uteserveringarna i olika sollägen. Därtill finns serveringsrum och kök. På övre plan finns bostadsdelen med två sovrum, samt allrum med kamin och utgång till balkong. Köket innehåller fulländad utrustning, verksamheten är komplett att ta över och driva. Härlig trädgård med stenläggningar och växter! Uteserveringar i två väderstreck, flera förråd och inte minst ett separat pizza-hus med en vedeldad ugn.

Skåne Tranås är med sitt centrala läge på Österlen, en perfekt plats. I byn finner vi en pittoresk miljö med genuina skånelängor i korsvirke. Mitt i byn finns ett kullerstenstorg. Sin storlek till trots, så stoltserar byn med många verksamheter, så som chokladfabriken Österlenchoklad med tillhörande butik, plantskolan Rosenhagen och omtyckta Tiosken med härodlade maträtter. I byn finns en idrottsplats med fotbollsplan, boulebanor samt tennisbana.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/