gratis värdering

Trivsam, liten och nätt fritidsstuga med en friggebod för övernattande gäster, omgiven av grönska!

Myrestad, Per Skytts väg 1

Boarea
34 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 577 m²
Slutpris
1 210 000 kr

Välkommen till denna lilla nätta och inbjudande fritidsstuga. Låt lugnet ta över och njut av den underbara atmosfären med vänner och familj. Här kan du släppa vardagens stress i utbyte mot ett naturnära läge, härliga strövområden, fantastiskt djur- och naturliv samt en trevlig grannsämja.
Stugan har alla den bekvämligheter som du kan tänkas behöva - ljust allrum med utgång till altan, ett mindre kök med både spis och tvättmaskin, 2 funktionella sovrum samt ett badrum med duschplats. Från stugan finns utemiljön lättillgänglig och altandörrarna leder dig till trädäcket i väst och vidare ut i den grönskande trädgården. Här finner du förutom den varierande grönskan en friggebod/övernattningsrum för gäster samt två fristående förråd.
Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn. I Brösarp finner ni dessutom all service som ni behöver samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls.
Varmt välkommen på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/