gratis värdering

Villa Sandby - ett inarbetat och omtyckt Bed & Breakfast!

Sandby, Sandbyvägen 90

Lokalyta
690 m²
Tomtarea
8 600 m²

Välkommen till denna fantastiska gård, mitt i hjärtat av Österlen. Omgiven av öppna landskap och med cykelavstånd till kritvit sandstrand! Här driver nuvarande ägare Villa Sandby, som är ett både inarbetat och omtyckt Bed & Breakfast. Gården är i mycket gott skick och har alla moderna bekvämligheter. Samtidigt slår historiens vingslag i det bevarade och genuina. Vi finner bland annat en innergård med kullersten, fasader i handslagen tegel, genuin veranda, bevarade spegeldörrar, synliga takbjälkar och en mäktig kakelugn.

I huvudbyggnaden ryms en härlig bostadsdel och sju uthyrningsrum, medan det i gårdslängan finns en frukostmatsal, två dubbelrum och två generöst tilltagna lägenheter. Totalt 234 kvm bostad och 456 kvm verksamhetsdel. Driv verksamheten så som nuvarande ägare eller utveckla vidare. Gårdslängan bjuder på stor potential i dess oinredda delar i och dessutom finns här en enorm loge, som skulle lämpa sig som festlokal eller för att skapa butik/kafé eller varför inte fler rum. Parkeringsutrymmen finns och går att utöka vid behov.

Utemiljön är alldeles underbar och prunkande. Majestätiska grindpålar i granit, en karakteristisk kullerstensbelagd innergård, uppvuxna träd, pergola och ett antal uteplatser. Utanför den privata bostadsdelen finns ett stort trädäck varifrån solnedgången kan avnjutas.

För mer info besök www.villasandbybnb.se eller instagram: villasandby och även husetblandrapsfalten. Försäljning sker i form av en ren fastighetsöverlåtelse. I priset ingår även all maskinell utrustning och rörelseinventarier för verksamhetsdelen. Säljaren gör inget anspråk på namn eller domännamn. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för detaljerad information.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/