gratis värdering

Företagshotellet "Gamla banken"

Skillinge, Stora Nygatan 1

Lokalyta
532 m²
Tomtarea
1 979 m²
Slutpris
0 kr

Spännande företagshotell på Skillinge fiskeläge! Den gamla banken ritades 1960 av Gösta Green, byns självklare byggmästare som prisades för sin arkitektur. Mycket välbyggt och i gott skick efter en renovering som ägde rum 2006-2010. Vattenburen värme från bergvärmeanläggning samt fiber. Nio lokaler om totalt 349 m², en lägenhet om 135 m² och ett fristående förråd om 50 m². Fina hyresintäkter, gott om parkeringsplatser på torget och rymlig tomt.

Nuvarande ägare har själva nyttjat en av lokalerna på entréplan för sin verksamhet, vilket ger dig som köpare möjlighet att bedriva din egen verksamhet i detta fantastiska fiskeläge.

En kort promenad bort finns havet och Skillinge Hamnkrog. Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen och är ett levande samhälle med förskola, livsmedelsbutik, hamnkrog, pizzeria, teater, kaféer och små butiker. De kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel och i byn finns både vedeldad bastu och en badbrygga.

Anmäl ditt intresse genom att klicka på "intresseanmälan", så återkommer mäklaren med mer information.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/