gratis värdering

Restaurang Eva på Torget

Kivik, Torget i Kivik/Västanvägen

Lokalyta
100 m²
Tomtarea
677 m²

Välkommen till Österlen, Kivik och restaurang Eva på Torget! Denna inarbetade rörelse drivs som en familjerestaurang, med fokus på kvalitet i både service och mat. Restaurangbyggnaden, som krögarparet skapade från grunden så sent som 2010, har allt man kan önska. Både funktionellt och för ögat. Vi finner en ljus och välkomnande matsal med öppet upp i nock och stora öppningsbara glaspartier. Matsalen kompletteras med en skyddad utedel under tak och en rejäl uteservering. Därtill ett välutrustat kök med gott om både kylar och förvaringsutrymmen.

Nuvarande ägare driver verksamheten under sommarhalvåret och har endast kvällsöppet. Extra uppskattade är de återkommande tema-kvällarna, med t.ex. vin- och champagneprovningar. Restaurangen passar utmärkt för dig som vill förverkliga dina drömmar på liknande vis och ha en rejäl ledighet vintertid. Vill du istället växla upp, så finns en stor potential i att utöka med lunch eller generösare öppettider. Eller varför inte catering? Även den arrenderade marken bjuder på ytterligare möjligheter och det finns gott om parkeringsplatser.

I priset ingår all maskinell utrustning och rörelseinventarier. Säljaren gör inget anspråk på namn eller domännamn. Kontakta ansvarig fastighetsmäklaren för detaljerad information.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/