gratis värdering

Aurora Bed & Breakfast

Simrishamn, Sjukhusvägen 2

Lokalyta
440 m²
Tomtarea
1 479 m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett inarbetat och fungerande koncept på Österlen, nämligen Aurora Bed & Breakfast! Här finner vi 13 sovrum och totalt 30-32 uthyrningsbara bäddar, frukostmatsal och flera gemensamma utrymmen. Gästerna kan njuta av trevliga rum med platt-TV och Wifi via fiber, en enhetlig stil och helkaklade dusch/wc med golvvärme. Med det centrala läget har gästerna gångavstånd till restauranger och centrum, tåg, hamn och allt vad staden erbjuder. Aurora har bra parkeringsmöjligheter och området är väldigt tyst och lugnt.

Det funktionella skicket är väldigt gott! Under åren 2002-2003 skapades verksamheten genom en omfattande renovering och ombyggnad. Konceptet är lönsamt och mycket väl fungerande med alla tillstånd iordning, t.ex. brandskydd. Fin omsättning och vattenburet värmesystem från fjärrvärme ger effektiv drift. Verksamheten har under många år förfinats och effektiviserats, med bl.a. centradammsugare och låssystem som möjliggör för gästerna att själva checka in. Verksamheten bedrivs idag året runt, men med tonvikt på perioden april till september. Ytterligare potential finns! En stor del av vinden, som har havsutsikt, är oinredd och dessutom medger detaljplanen både en tillbyggnad i öster och takkupor/takfönster.

Passande nog är Aurora morgonrodnadens gudinna i den romerska mytologin. På grekiska heter hon Eos. Hon har till uppgift att varje morgon öppna österns portar så att solens vagn kan komma fram. Skyddat från både vind och insyn kan gästerna njuta av sin frukost på den stora terrassen. Trädgården är lummig och trevligt anlagd. Här finns biluppställningsplats och trädgårdsentréer från tre väderstreck.

Simrishamn med alla sina restauranger och egen strand ligger centralt på Österlen och är en perfekt startpunkt för utflykter i regionen.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för detaljerad information och för att boka visning.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/