gratis värdering

Karlaby, Karlabyvägen 50

Lokalyta
2950 m²
Tomtarea
27 069 m²

Välkommen till Österlen och denna klassiska skånegård! Gården har med varsam hand omvandlats till en sann idyll och ligger inbäddad i en parkliknande trädgård. Här bedrivs på nästan 3 000 m² lokalyta idag en väl fungerande och inarbetad hotell- och restaurangverksamhet. Vi möts av en lantlig och romantisk miljö. Inbjudande sällskapsytor med pampiga eldstäder, generöst tilltagna rum med exklusiva material, förstklassig restaurang och härligt orangeri med pool. Allt omgivet av underbar natur, en stensatt innergård och fågelsång.

Fastigheten rymmer två magnifika byggnader, en u-formad gårdsbyggnad och en f.d. mangårdsbyggnad. Båda med vitputsad fasad, spröjsade fönster och vasstak. I gårdsbyggnaden finner vi de totalt 22 dubbelrummen och därtill sällskapsrum, ytterligare konferensutrymmen, samt ett orangeri med pool, bastu och behandlingsrum. Mangårdsbyggnaden rymmer restaurangens matsal och kök, samt lobby och ett stort konferensrum. Byggnaderna är i mycket gott skick.

Det lugna och fria läget är perfekt. Du förfogar över 27 000 m² mark. På Österlen är avstånden korta och inom räckhåll finns underbar natur, härliga bad och Simrishamn med all service.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för detaljerad information.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/