gratis värdering

Välkommen till Österlen och detta inarbetade vandrarhem.

Baskemölla, Tjörnedalavägen 31

Lokalyta
550 m²
Tomtarea
2 461 m²

Välkommen till Österlen och underbara Baskemölla! Här finns nu möjligheten att förvärva ett väl inarbetat vandrarhem med 48 bäddar och fin omsättning.

Vandrarhemmet ligger inbäddat i grönska och ljudet från ett rikt fågelliv och en intilliggande bäck är slående. Mitt över vägen finner vi den berömda Tjörnedalagården, runt vilken påskens konstrunda kretsar. Skåneleden finns runt knuten och tar vandraren både söderut och norröver. Via fina cykelbanor och cykelvägar når besökaren både kusten och byarna inåt landet. Närhet till både golfbanor och Simrishamn, med all service.

1992 och 1995 konverterades byggnaden från ett äppelpackeri till ett vandrarhem. 2003 utökades antalet rum. Under åren 2011 – 2019 så har nuvarande ägare utvecklat fastigheten med en rad förbättringar, t.ex. samtliga ytskikt i rummen, nytt kök för gästerna, ny elcentral, renovering av dusch- och toalettutrymmen, fiberanslutning, trädäck/altaner etc. Väl tilltagen parkeringsplats.

Samtliga tillstånd finns för den verksamhet som nuvarande ägare bedriver. Fastigheten säljs i aktiebolagsform. För mer information, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/