gratis värdering

Etta på första våningen med sovalkov, en halv trappa upp. Bostadens kök & allrum är i originalskick.

Simrishamn, Backgatan 23E

Boarea
29.5 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 850 kr/mån
Slutpris
350 000 kr

Etta på första våningen, en halv trappa upp. Badrummet renoverades av föreningen 2007 och är mycket sparsamt använt då säljaren inte bott permanent i bostaden. Allrum och kök är i stort sett i originalskick och i behov av modernisering. Inre reparationsfond finns om ca 26 000 kr. Fönstren vetter åt väster. Allrummet har utrymme för sovalkov.
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV/bredband. Stabil HSB-förening som nyligen har tilldelats "Hållbarhetsbidraget 2021" för att ha en utemiljö som utökats för skapa trivsam samlingsplats för de boende samt en miljö som gynnar pollinatörer.
I anslutning till fastigheten finns gratis parkeringsplatser, separat kö till både parkerings- och garageplats. Bostaden ligger i nära anslutning till busshållplats (stadsbussen är kostnadsfri), idrotts- och simhall och Simrishamns sjukhus. På ca 10 minuters promenad nås centrum och Stortorget med torghandel flera dagar i veckan.
Simrishamn har en aktiv köpmannaförening som värnar om det lokala näringslivet, det finns gott om butiker, caféer, mataffärer, restauranger mm - allt för att kunna ge så bra service som möjligt året runt!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/